Kategorier
Uncategorized

Bästa återhämtningen är spabad!

Hej alla glada! Visst är det väl en för härlig dag vi har idag? Och varför är vi på detta strålande humör just idag, kanske du undrar? Jo, det ska jag tala om.

Vi har nämligen unnat oss ett alldeles sprillans nytt spabad som vi hittade till ett kanonpris på nätet. Vi gav oss ut på vår förinställda sökmotor och skrev in Spabad Örebro i sökfältet, och vips filibum så var vi hastigt och lustigt inne på en sida med massor av lyxiga och skinande spabad.

Till vår stora förvåning kostade dessa dyrgripar vare sig guld, diamanter eller den berömda skjortan. Nej, priserna var så låga att jag trodde jag läste fel. Att tryckfelsnisse varit framme och tagit bort en nolla eller två. Men icke!

Det visar sig att du och jag och alla andra i vårt avlånga land med bara ett par enkla knapptryck kan beställa ett spabad värdigt kungligheter och få det hemlevererat ögonaböj.

Detta är något som blivit enormt uppskattat i skribentens hem. Efter tuffa arbetsdagar, långa helger eller sena kvällar krävs återhämtning. Och inte går det att återhämta sig med mer stil och finess än att tappa upp ett eget spabad och dela badplats med nära och kära.

Detta ska alltså läsas i plural!

Skribenten i fråga tänkte i sin enfald att ett bad med plats för två personer var rena rama lyxen. Men här kunde vi välja och vraka bland spabad med plats för fyra och till och med sex personer.

De flesta svenskar kan alltså ta med hela familjen och en bit av tjocka släkten ner i badet! Snacka om lyxigt.

Vi slog till på ett prisvärt spabad med plats för upp till sex personer och måste säga att vi är oerhört nöjda.

Så dagens inlägg får avslutas med denna varmaste av rekommendationer. Ta gärna en titt du också och fundera ut vilken typ av spabad som passar dig bäst.

Ju större du har plats för och ju fler du har att dela badet med, desto roligare blir det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *