Kategorier
Uncategorized

Vi fyndade på rea

Hej alla glada människor där ute i vårt avlånga land!

Idag har vi ett nytt härligt inlägg på bloggen och idag ska jag (Pelle) som skriver dagens inlägg bli lite personlig. Vi brukar ju prata mest om musik men idag ska jag prata om min andra hobby. Det är nämligen att hitta fynd på rea.

Jag fullkomligen älskar att handla billiga saker! Min fru tycker att jag är galen i loppmarkander och skämtar om att det borde finnas ett tillägg hon kan installera i min mobil så att jag inte ser inlägg på Facebook som handlar om olika loppmarknader. Men det kan ni ge er på att jag gör för jag är såklart med i flera loppisgrupper och håller ständigt utkik efter nya fynd.

Det har börjat tära lite på mitt äktenskap eftersom min fru är allt annat än förtjust i att jag tillbringar flera timmar varje helg med att flänga runt mellan olika loppmarknader, men har man en hobby så har man.

Något jag har lärt mig den hårda vägen är att inte leta efter presenter och julklappar till min fru på loppmarknader. Hon blev mindre nöjd med den malätna halsduk jag köpte till henne på alla hjärtans dag och blev av någon konstig anledning arg när jag berättade att den bara kostade 10 kronor.

Jag gjorde ju världens fynd och halsduken hade hållit henne varm hela vintern om hon inte hade kastat den i papperskorgen.

Men det är som det är. En rea har jag dock fått med henne på och det var en sängrea som var för inte alltför länge sen. Frugan älskade att prova olika sängar och vi slog faktiskt till på en ny säng till vårt gästrum. Numera står en kontinentalsäng där. Fint ska det vara.

En stor del av min budget för årets shopping gick åt till den där sängen. Frugan kanske får en julklapp för 10 kronor i år igen, trots allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *