Kategorier
Uncategorized

Nya profilbilder!

Nu har vi äntligen fått “tummen ur” och tagit tag i något som vi borde ha gjort för längesedan. Det är nämligen att boka en session hos en riktig fotograf och ta nya profilbilder till vår hemsida. Det är något som alla seriösa företag borde göra tycker jag. Nu pratar jag inte om småföretag med en eller ett par personer anställda. Men alla företag som har många anställda bör göra det för att presentera ett ansikte på medarbetarna så att kunder vet vem de pratar med.

Första steget för oss, som kändes som det jobbigaste och förmodligen var anledning till att vi sköt upp det gång på gång, var att leta reda på en bra fotograf. Efter att ha kollat runt lite löst bland kontakter drog vi av plåstret och bestämde oss för att ta saken i egna händer. Vi gick helt sonika ut på world wide web och klickade in oss på den stora sökmotorn Google. Där skrev vi fotograf köping och fick upp flera olika hemsidor.

Vi kollade runt och jämförde priser men även bildkvalitet för att hitta det bästa möjliga alternativet för oss och vi fastnade för en fotograf som hade en väldigt proffsig hemsida. Det visade sig vara en trevlig kvinna som var väldigt enkel att ha att göra med och hon var dessutom oerhört skicklig på att fotografera.

Vi fick väldigt fina bilder som hon också snyggade till i datorn och levererade med hög upplösning vilket gör att vi kan använda dem i flera olika sammanhang. Detta är verkligen något vi borde ha gjort tidigare men nu är det äntligen gjort och det är vi verkligen glada för.

Nu blir nästa steg att uppdatera vår hemsida och presentera lite tydligare vilka vi är och vad vi håller på med. Det kommer nog att bli väldigt fräscht och med våra nya bilder har vi verkligen kunnat sätta pricken över i:et när det kommer till vår presentation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *