Kategorier
Uncategorized

Ett kaffebord räcker inte, snart måste vi utöka

Hej alla Avatarium-vänner!

Idag vill jag dela med mig av en spännande utveckling här på Avatarium Official. Som ni kanske vet har vårt kontor varit en kreativ hubb sedan starten. Men, med vårt växande team har vi stött på en liten utmaning – vi är alla samlade kring ett litet kaffebord, och det är inte en hållbar lösning i längden.

Det har lett oss till en intressant fundering: är det dags att investera i begagnade kontorsmöbler? Vi tror starkt på att våra val ska spegla våra värderingar om hållbarhet och ansvar. Att köpa begagnat ligger i linje med detta, och det kan vara den perfekta lösningen för vårt växande behov av ett funktionellt arbetsutrymme.

Varför välja begagnade möbler, kanske ni frågar? För oss på Avatarium handlar det om mer än bara möbler – det handlar om att göra ett medvetet val som gynnar vår planet. Vi vill inte bidra till överkonsumtion och ökad miljöpåverkan som kommer med produktionen av nya möbler. Genom att välja begagnade möbler kan vi minimera vårt ekologiska fotavtryck samtidigt som vi skapar ett arbetsutrymme som är både praktiskt och inspirerande.

Vi ser fram emot att utforska lokala second hand-butiker och online-marknadsplatser för att hitta unika, hållbara och prisvärda möbler. Vårt mål är att hitta allt från bekväma kontorsstolar till rymliga skrivbord – kanske till och med ett höj- och sänkbart skrivbord för extra ergonomi!

Vi tror att denna resa kommer att vara en lärorik upplevelse. Det är en möjlighet att ge nytt liv till möbler som annars skulle ha blivit övergivna. Dessutom kan vi bidra till lokalsamhället genom att stödja återanvändning och återvinning.

Vi vill också ta detta tillfälle i akt att uppmana andra företag och organisationer att överväga begagnade alternativ när det gäller kontorsmöbler. Det är ett litet steg, men tillsammans kan vi göra en stor skillnad för vår planet.

Håll utkik efter uppdateringar när vi börjar vår resa mot att skapa ett mer funktionellt och hållbart kontor. Vi är säkra på att resultatet kommer att spegla både Avatariums kreativitet och vårt engagemang för en bättre värld.

Tack för att ni följer oss på denna spännande resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *